FILTRO

Canal de pedido
Tipo de entrega

En el 20% de las investigaciones, encontramos terrenos que podrían originar patologías en tu vivienda, grietas, humedades y asentamientos.

Una lotería que te puede tocar a ti. Por lo que cuesta un aire acondicionado… ¿Te la vas a jugar?

  • Realizamos estudios geotécnicos para la construcción.
  • Patologías en edificios.
  • Estudios Hidrogeológicos
  • Geología.

¡Infórmate en nuestra web!

Logotipo orós

ODS Energy es una empresa con amplia experiencia en el sector de las energías renovables. Somos expertos en la implementación de proyectos de energía solar, ofreciendo servicios integrales que van desde el diseño  y construcción hasta la gestión de subvenciones y la conexión a la red.

Logo ODS Energy

Desatascos y limpieza de tuberías, fontanería y reparaciones varias.

Experiencia en el sector, calidad y rapidez del servicio adaptándose a las circunstancias de cada cliente.

Desatascos rápido logotipo

Transporte de pasajeros, sector turismo, congresos, eventos…

Traslados puerta a puerta, servicio de boda, eventos, congresos, etc.

 

lucentum_autos_logo

✔ Serralleria

✔ Instal·lació de persianes automàtiques

✔ Serralleria d’urgència

✔ Automatismes per a portes comunitàries

✔ Reixes i portes en ferro

✔ Obertures i instal·lacions de qualsevol tipus de pany

✔ Portes cuirassades

✔ Panys d’alta seguretat

GS Serrallers Mutxamel™ és una empresa de manyans professionals consolidada en els següents llocs: Mutxamel, Bonalba, Rio Park, Vall del Sol, Urbanització La Huerta, La Almajada, Monnegre, Jijona, Xixona, Majadaverde, Les Paulinas, Ravel, Tangel i tota la nostra comarca.

Porta des del 1994 entregant ininterrompudament els seus serveis amb cura, puntualitat i amb plena satisfacció de clients i veïns mutxameleros. Les diverses dècades d’experiència en el sector de la serralleria els han permés acumular molta experiència i afermar-se en el municipi.

Per als nostres veïns de Mutxamel “NO COBREM DESPLAÇAMENT”

Els seus productes estreles són la fabricació i instal·lació de persianes automàtiques i tot el relacionat amb la seguretat dels habitatges.

GS Manyans Mutxamel i Bonalba: Solucions d’Urgència per a les seues Necessitats de Serralleria.

En Manyans Mutxamel entenem que les emergències de serralleria poden ocórrer en els moments més inoportuns. És per això que ens especialitzem a brindar un servei d’urgència ràpid i de confiança per a satisfer totes les seues necessitats en situacions crítiques.

El nostre equip de manyans altament capacitats està preparat per a respondre de manera ràpida i eficient a qualsevol situació d’urgència que puga enfrontar.

Ja siga que s’haja oblidat les claus dins de la seua casa, haja perdut la seua clau o necessite canviar un pany de manera urgent, som ací per a ajudar-ho.

Sabem que quan es tracta d’una emergència de serralleria, la rapidesa i l’eficiència són fonamentals. És per això que, en Manyans Mutxamel, ens enorgulleix brindar un servei de resposta immediata. Quan ens cride, arribarem a la seua ubicació en el menor temps possible per a resoldre el seu problema amb la màxima diligència i cura.

A més del nostre enfocament en el servei d’urgència, també ens preocupem per optimitzar la nostra presència en línia. Utilitzem estratègies de S.E.O. (Search Engine Optimization) per a garantir que els nostres clients potencials puguen trobar-nos fàcilment quan busquen un manyà d’urgència a Mutxamel. Això ens permet estar disponibles i accessibles per a aquells que necessiten assistència ràpida en moments crítics.

En Manyans Mutxamel, no sols ens enfoquem a resoldre la seua emergència de manera ràpida, sinó també a oferir-li solucions duradores i de qualitat.

Treballem amb les millors marques del mercat i utilitzem eines i tècniques actualitzades per a garantir un servei de primera classe.

No importa quina siga la seua emergència de serralleria, pot confiar en Manyans Mutxamel per a brindar-li una resposta ràpida i solucions de confiança. Estem compromesos a assegurar la seua satisfacció i a proporcionar-li la tranquil·litat que necessita en situacions d’urgència. Contacte’ns hui mateix i deixe que els nostres experts resolguen els seus problemes de serralleria de manera eficient i professional.

GS_cerrajeria_800x800px_logo
Desplaça cap amunt